Bloggar jag läser.

Jag läser hur många bloggar som helst, dock finns de bara vissa jag kollar in på varje dag och flera gånger per dag! Jag tänkte länka dom jag läser minst en gång per dag :)
Sara Carlssons - http://carlssonpataket.blogg.se/
Jag känner Sara och jag gillar hennes blogg för hon är personlig och hon skriver bra och intressanta inlägg. Jag älskar att följa henne och Svansens utveckling och ja, de är en allmänt bra blogg!

Caroline Bågfeldt & Carina Svensson - http://ponyfocus.blogg.se/
Carro är min bästa vän och jag har följt henne hela tiden sen hon började blogga! Jag läser nästan bara Carros inlägg, varför vet jag inte för Carina bloggar bra med. Är väl bara de att jag är van vid att bara läsa Carros blogg!
Elvira Johansson - http://ridahest.blogg.se/
Jag och Elvira brukar prata på msn en hel del och hon är en helgo tjej, skittrevlig och rolig! Hon har verkligen en helmysig blogg med bra uppdatering och hon uppdaterar om allt möjligt! Fett värt att följa den! :D
Alice Jonasson -http://binnastoy.blogg.se/
Jag känner henne superväl fast vi bara känt varandra i snart 2 år! Hon är den vän jag umgås med oftast och vi har alltid skitskoj. Hon har en galet fin häst som hon gjort i princip allt med, ett enormt jobb och nu är han galet fin. Läsvärd blogg!
Linn Strelin - http://ztreliin.blogg.se/
Hon skriver intressant, uppdaterar bra och har galet fina hästar! Har följt hennes blogg ändå från start så jag vet verkligen vilket jobb hon lagt ner på Picasso!
De är de 5 bloggarna jag alltid kollar in på först, sedan kollar jag flera andra. Men de är dessa jag kollar oftast och först! :D


Kommentarer
Postat av: Sofia

sv; Jag klarade inte av att se den!! Så himla bra!!!!! :o



Tävling på bloggen!

2011-02-14 @ 18:27:35
URL: http://torsbyryttarna.blogg.se/
Postat av: Sofia

Det är den! :'D

2011-02-14 @ 18:31:53
URL: http://torsbyryttarna.blogg.se/
Postat av: Elvira Johansson - VINN JOHN WHITAKER SCHABRAK PÅ BLOGGEN! :D

:DDDD

2011-02-14 @ 19:13:14
URL: http://ridahest.blogg.se/
Postat av: Sara Carlsson

:D wiie

2011-02-15 @ 21:58:28
URL: http://carlssonpataket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0